HEGEDŰS BEATRIX & HOZLEITER FANNY

MOSOLYKA

MOSOLYKA

A könyvben található kérdések és nézőpontok által önmagad, és a boldogabb életed felé veheted az irányt.

Bátorsággal merülj a felszín alá, hogy megismerd azt a rejtett, belső világot, ahol csodálatos felfedezések és elfeledett kincsek várnak Rád!

Meglepetés
0
Kérdés és nézőpont vár!
0
Plusz "fűszer" az élethez
0

JÓ HÍR! 🙂

HA MOST RENDELED MEG, DEDIKÁLÁSSAL
ÉRKEZIK HOZZÁD A KÖNYV!

Dedikált példány van már csak!
0

Kíváncsiság nélkül semmi új dolgot nem fedeztünk volna fel...

... ha úgy érzed, szükséged van valamire, hogy önmagad és a boldogabb életed felé vedd az irányt. Ha szeretnéd tudni a MIÉRT-eket. Ha szeretnél eljutni a "nem tudom"- ból abba, hogy tudom, mit szeretnék, és hogyan érhetem el érzésig. Ha bele akarsz szeretni az életedbe.

Mindenkivel előfordul, hogy olykor nagyon mélyen érzi magát, nem tudja merre az arra, hogyan lehetne jobb? Van, aki beletörődik, nem is tesz semmit a pozitív változásért, és van aki vállalja, hogy ha még nem is a könnyebb út, de tesz egy lépést egy magasabb minőségű életért.

" Addig nem tudhatod a választ, amíg fel nem teszed a kérdést."


Jennifer E. Smith

Kíváncsiság ereje

A gyerekek naponta közel 300 kérdést tesznek fel. Aztán egyre kevésbé hajtja őket a kíváncsiság. Felnőttként megszokásból kezdünk élni. A kíváncsiságot másképp az érdeklődés szóval is kifejezhetjük. Ez utóbbiban benne van az „érdek” szó. Vagyis lehet, hogy érdekünkben áll kíváncsinak lenni, hogy mi mindent rejthet még az életünk számunkra? A 100+ kérdés az élethez könyv választ ad!

Éldegélsz, vagy igazán élsz?

Vajon azt az életet éled, amit élhetnél, vagy inkább a megszokások, és a beletörődés irányítják az életed? Sokan fel sem teszik maguknak azt a kérdés, hogy mit szeretnének igazán? Te például tudod, hogy ki vagy, ha azt nem a világ mondja meg, és milyen vágyaid vannak erre az életre? Te éldegélsz, vagy igazán élsz? A 100+ kérdés az élethez könyv Rád vár!

Lépések a célod felé

Néha nehéz megtenni az első lépést céljaid felé, halogatsz is, és nem tudod, mit tegyél... Ehhez is vár Rád segítség a 100+ kérdés című könyvben, ahol a kérdésekhez nézőpontokat is találsz, amelyekkel sokkal könnyebb lesz megtenni az első - vagy a következő- lépést a saját utadon egy sokkal minőségibb, és boldogabb élet felé. A 100+ kérdés az élethez könyv erőt ad a lépteidhez!

Szentelj a válaszaidra időt, hogy az életed ne csak elmúljon...
Töltsd meg élettel!

Két szerző... Két nézőpont...
Miért Hegedűs Beatrix?

...mert a legjobb pillanatokban érkezett kérdései
jobbá tették azt, amivel aktuálisan foglalkoztunk,
képessé váltunk meglátni azt,
hogy hol vagyunk és azt is, hogy hova szeretnénk eljutni.

A DÖNTÉS A TIÉD!

Jól esne feltöltődni, tudni, hogy mire vágysz igazán, és azt hogyan érheted el? Átírni a megszokott családi mintákat, amik már nem szolgálják az életed? Felismerni azt, ami nehéz, amin változtatni érdemes ahhoz, hogy örömtelivé varázsold az életed?

Szeretnénk átadni, hogyan jutottunk el az éldegélésből az igazi életig!

Ez a könyv NEM látszat
"boldogságreceptek" pufogtatása. Nem tudjuk, hogy számodra mi a legjobb, de abban segítünk, hogy Te sokkal jobban meg tud látni merre van az utad.

NEM szimpla kérdések és válaszok várnak a könyvben, hanem hozzá kapcsolódó nézőpontok, történetek. Senki sem mondja meg helyetted, hogyan élj. Gyere és derítsd ki, hogy hogyan, mit, mikor, MIÉRT!

Ez a könyv NEM egy csali egy drága tréninghez, ahol majd elmondjuk a tutit. Már a könyvben is benne van, az ami hozzásegíthet egy mínőségibb, boldogabb élethez!

Ez a könyv NEM látszat
"boldogságreceptek" pufogtatása. Nem tudjuk, hogy számodra mi a legjobb, de abban segítünk, hogy Te sokkal jobban meg tud látni merre van az utad.

NEM szimpla kérdések és válaszok várnak a könyvben, hanem hozzá kapcsolódó nézőpontok, történetek. Senki sem mondja meg helyetted, hogyan élj. Gyere és derítsd ki, hogy hogyan, mit, mikor, MIÉRT!

Ez a könyv NEM egy csali egy drága tréninghez, ahol majd elmondjuk a tutit. Már a könyvben is benne van, az ami hozzásegíthet egy mínőségibb, boldogabb élethez!

Bátran rendeld meg, 365 nap pénzvisszafizetési garancia is van rá!

Felolvashatunk
Neked a könyvből?

ÍRD MEG HOVA KÜLDJÜK:

Felolvashatunk Neked a könyvből?

ÍRD MEG NEKEM!

Felolvashatok
Neked a könyvből?

ÍRD MEG NEKEM:

Szia, Mosolyka vagyok!

Nem kaptam könnyű életet, de mégis a mosoly és a boldogság jellemez. Kihozom az életemből, amit csak lehet. Lelkierőre bőven volt szükségem, és jól jön ma is! Szüleim korán szétváltak, sosem éltem az idillikus családi modellben gyerekként. Az orvosok csak 18 évet jósoltak, de ma már büszke 33 éves feleség vagyok, aki imádja a ráncait is. Volt idő, mikor az önbizalmam a béka feneke alatt volt. Korán elvesztettem az anyukámat, lázadó tiniéveket éltem. Nem tudtam, hogy legyek nő a kerekesszékben. A "nagy ő" megcsalt, és dobott, amibe akkor azt hittem, belehalok. Ma már hála érte, így találkozhattam a másik felemmel, a férjemmel Sankóval. Volt idő, mikor kenyérre alig volt pénzünk, vagy ki akartak lakoltatni. 

Dolgoztam gyárban, küzdöttem az életemért. Megírtam a Te döntesz és a Lélekkód című két bestseller könyvemet, amikre nagyon büszke vagyok. Elvesztettem apukámat is. Voltam annyira padlón, hogy megálltam a vonatsíneken, és úgy éreztem, könnyebb, ha vége mindennek. A lelkierőmnek hála az életet választottam. Mertünk nagyot álmodni, és tenni is érte, így elkészítettük a Mosolyka - Majd helyett MOST c. filmet neves színészekkel, ami mentett már meg házasságot, adta vissza a lelkierejét ezreknek. Álltam 45 percet egy járógép segítségével, ami elvileg "lehetetlen", és csupa örömteli dolgot fogok tudni mesélni idővel az unokáimnak. Boldog vagyok, hogy eljutottam a padlóról a boldogságig! 

Szia, Mosolyka vagyok!

Nem kaptam könnyű élet, de mégis a mosoly jellemez. Lelkierőre bőven volt szükségem, és jól jön ma is! 

Az orvosok csak 18 évet jósoltak, de ma már büszke 33 éves feleség vagyok, aki imádja a ráncait is. Volt mikor az önbizalmam a béka feneke alatt volt. Nem tudtam, hogy legyek nő a kerekesszékben. A "nagy ő" megcsalt, amibe akkor azt hittem belehalok. Ma már hála érte, így találkozhattam a másik felemmel, a férjemmel Sankóval.

Megírtam a Te döntesz és Lélekkód című két bestseller könyvem, amikre nagyon büszke vagyok.

Voltam annyira padlón, hogy megálltam a vonatsíneken, és úgy éreztem könnyebb, ha vége mindennek. A lelkierőmnek hála, az életet választottam.

Mertünk nagyot álmodni, és elkészítettük a Mosolyka - Majd helyett MOST c. filmet, ami mentett már meg házasságot, adta vissza a lelkierejét ezreknek. Álltam 45 percet egy járógép segítségével, ami elvileg "lehetetlen". Boldog vagyok, hogy eljutottam a padlóról, a boldogságig! 

Szia, Hegedűs Beatrix vagyok!

…de ki vagyok valójában? Ebben az életben Beatrixnak hívnak és a könyv társszerzője vagyok. Budapesten születtem immár 44 éve. Hosszú utat bejártam, és nem csak világ számos országába juthattam el, hanem a belső világomban is sokat kalandoztam. Már gyermekkoromban érdekeltek azok a dolgok, amik túlmutattak a fizikai síkon. Visszaálmodtam előző életeimet, verseket írtam. Ahogy általában sokunkkal történik, engem is sok fájdalom ért a családban gyermekként, amire nem kaptam akkor magyarázatot, nem beszélték meg velem, hogy mi és miért történik, hogy miért érzem azt, amit és hogy hogyan tudnám feldolgozni, helyére tenni a bennem kavargó gondolatokat, érzéseket.

Többek között ez vitt arra az útra, hogy a lélek mélységeit, a miérteket kutassam. Megértettem, hogy az ember nem csak test, hanem lélek és szellem is.

Az elmúlt 20 évben folyamatosan végzett tanulmányok, képzések alapján kialakult bennem egyfajta világnézet, amely szerint nem csak a fizikai síkot nézem, hanem az embert, mint egészet próbálom látni és láttatni a test-lélek-szellem egységében.

Mindez sokat segít abban, hogy egyre közelebb kerülhessek annak a kérdésnek a megválaszolásához, hogy ki is vagyok én. Ha például egy széket szeretnék tervezni, akkor melyik volt előbb? A megvalósított szék, vagy a láthatatlan síkon, az elmémben megjelenő elképzelés?

Nyilvánvalóan ez utóbbi. Ha ez így van, akkor a belső kép, a szándék előbb volt, mint maga a fizikai síkon megjelenő szék, ami később a terveim alapján el fog készülni. Feltételezhetjük ez alapján, hogy a láthatatlan síkon történt előzmények határozzák meg a fizikai világot és azt, amit látok? Feltételezhetjük-e azt, hogy a lélek mélységeiben, több rétegben található láthatatlan dolgok határozzák meg az életemet?

Ahhoz, hogy a választ megtaláljam, megkérdezhetem magamtól, hogy mi volt a szándékom? Mi volt a családom szándéka? Mi volt az élet szándéka velem? Ha most újra feltennék azt a kérdést, hogy ki vagyok, akkor azt mondanám, hogy a hozzám kapcsolódó őseim öröksége, előző életeimben játszott szerepeim összessége, aki most leginkább egy életfejlesztőhöz hasonlít, akinek célja önmaga és az emberek életének, önismeretének fejlesztése, az összefüggések feltárása, a belső programok átalakítása, aminek eredményeképpen egyre jobban kapcsolódhatunk mag-unkkal és létrejöhet a magasabb minőségű, tudatosabb élet.

Kedvenc szimbólumom a jin-jang ábra, és az általa végzett belső munka, amelynek során a sötét, árnyékos részből átfordulunk a világosabb, fényesebb oldalra, és létrejön az egység, amiben már nincs két-ség. A tudatosság felemelő!

A könyvben megtalálod a Beatrix által összeállított asztrológiai 12 életterület szerinti kérdéssort is!

Videók

Videók

Rendelj elő MOST, mert összesen 2.000 példány készül belőle idén!

ELFOGYOTT! RENDELJ ELŐ MOST!

példány érkezik július végén! Ne maradj le megint!
0

Ideje, hogy a saját életed éld jobban!

1 áráért 2 példány!

KIVÉTELES AJÁNLAT VISSZAVONÁSIG

1 db 100+ kérdés az élethez könyv + 1 db AJÁNDÉK belőle

Friss, "ropogós" újkönyv-illat

2 X 224 oldalas puha kötésű könyv

Ideje, hogy a saját életed éld jobban!

180 nap pénzvisszafizetési garancia

Magamnak

1 db 100+ kérdés az élethez könyv

Friss, "ropogós" újkönyv-illat

224 oldalas puha kötésű

Pont jókor jött garancia

Ideje, hogy a saját életed éld jobban!

180 nap pénzvisszafizetési garancia

Gondolok a
barátokra is

3 + 1 AJÁNDÉK

3 db 100+ kérédés az élethez könyv mellé 1 db AJÁNDÉK

Friss, "ropogós" újkönyv-illat

224 oldalas puha kötésű

Pont jókor jött garancia

Ideje, hogy a saját életed éld jobban!

365 nap pénzvisszafizetési garancia

MINDENKIT meglepek

7 + 3 AJÁNDÉK

INGYENES SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE!

7 + 3 db AJÁNDÉK 100+ kérdés az élethez friss, "ropogós" újkönyv-illattal, hogy meg tudj lepni vele mindenkit

224 oldalas puha kötésű

+ AJÁNDÉK 5.990 FT értékű 58 perces Mosolyka előadás videója Élsz, vagy éldegélsz címmel

Ideje, hogy a saját életed éld jobban!

Pont jókor jött garancia

365 nap pénzvisszafizetési garancia

Digitálisan

E-book
2021.12.20-tól rendelhető!

E-book változat epub/pdf

Nem kézzelfogahtó könyv, digitális

Fizetés után azonnal letölthető

280 oldalas tartalom

Pont jókor jött garancia