Íme a teljes beszélgetés!
El is küldtük számodra a megadott e-mail címre, hol találod későbbiekben egy AJÁNDÉKKAL együtt, amit itt lent is megtalálsz. Nézd meg őket 🙂

... és akkor jöjjön a plusz AJÁNDÉKOD, amivel érdemes élned:

MOSOLYKA, ÉS SANKÓ A LELKIERŐ KLUB ALAPÍTÓITÓL:

AJÁNDÉK ONLINE E-MAIL TRÉNING MOSOLYKÁVAL ÉS SANKÓVAL

21 Nap a Boldogságért

Minden nap 1 lépéssel közelebb
az örömteli életedhez

Olyan jó lenne, ha a boldog életnek is lenne receptje, mint egy jó almás pitének... VAN RECEPTJE, és MOST meg is osszuk Veled a bevált hozzávalókat!

Csatlakozz a 21 napos ajándék boldogsághoz vezető úthoz, amit mi magunk is végigcsinálunk, mert tudjuk, hogy az életünket mi tehetjük olyanná, amilyenre vágyunk. Tapasztald meg, hogy lehet sokkal örömtelibb az életed.

MOSOLYKA, ÉS SANKÓ A LELKIERŐ KLUB ALAPÍTÓITÓL:​

AJÁNDÉK ONLINE E-MAIL TRÉNING MOSOLYKÁVAL ÉS SANKÓVAL

21 Nap a Boldogságért

Minden nap 1 lépéssel közelebb az örömteli életedhez​

Olyan jó lenne, ha az örömteli életnek is lenne receptje, mint egy jó almás pitének...VAN RECEPTJE, és MOST meg is osszuk Veled a bevált hozzávalókat! ​

Csatlakozz 21 napos ajándék boldogsághoz vezetúő úthoz, amit mi magunk is végigcsinálunk, mert tudjuk, hogy az életünket mi tehetjük olyanná, amilyenre vágyunk. Tapasztald meg, hogy lehet sokkal örömtelibb az életed.

Boldogan így, hogyan?!

Elképzelhetetlenek tartottam évekkel ezelőtt, hogy valaha ezt ennyire nyíltan fogom vállalni. Anno még a "nagy szerelemmel" is csak sötétben bújtam össze, félve ki ne ábrándítsam. Ma már szeretem mikor férjem megsimogatja a hasam, vagy oly nagy szeretettel puszilja meg az oldalamon a kicsinek nem nevezhető gödröcskét.

Szeretném vállalni, és másokat is erre biztatni, hogy a nem “tökéletes” is tökéletes valakinek, de elsősorban önmagam elfogadása fontos, hogy boldog életet éljek.

Ehhez egy fő lépés, hogy el kell felejteni a hasonlítgatást, mert valóban nem egy címlapon megjelenő alakom van, és a legtöbb nőnek sem. Mégis 7 éve feleség vagyok, és társa egy nem is akármilyen helyes pasinak. ♡”

Mosolyka

A boldogságod a Te kezedben van, és Te is tudsz tenni érte! Bocsi, de nem más...

"Wáó! Te sugárzol az örömtől! Honnan ez a sok lelkierő?!"

Lehet, hogy jó ideje nem voltál fodrásznál, és pont ugyanabban a ruhában vagy, mint múlthéten, de mégis sokan megjegyzik, hogy RAGYOGSZ, és milyen jól kezeled a helyzeteket. Talán már irigylik is a lelkierőd. Sugárzik rólad a boldogság. Hogy lehet ez? Mi a "titok"?

Hatalmas lelkierő rejlik benned, és tudsz örömteli életet élni te is!

EZ BIZTOS! Ideje, hogy elővarázsold, és elsősorban magadat lepd meg, hogy mennyire sokkal jobban is érezheted magad a bőrödben! A változás belülről indul, és a külső "csak" tükrözi.

Ahhoz, hogy közelebb kerülj az örömteli életedhez:

Jelentkezz a díjmentes tréningre Mosolykával és Sankóval, hogy megtanulj 21 olyan egyszerű lépést, ami segít közelebb jutni...

... a boldog életedhez!

A díjmentes online e-mail tréninget tartja:

Mosolyka és Sankó

A Lelkierő Klub alapítói 7 éve alkotnak egy párt. Mosolyka 25 évesen megírta első könyvét a Te döntesz-t, amiből 15.000 -en merítettek erőt. Az élethez való hozzáállását, több mint 100.000 -en követik Facebook oldalán. Férjével, és barátjukkal Vékony Zolival elkészítették motivációs filmjüket. A Mosolyka - Majd helyett MOST filmmel már több, mint 16.000 -en inspirálódtak, hogyan érjék el saját álmaikat. Sankó ma Mosolyka legnagyobb lelkesítője.

Mosolyka és Sankó

A Lelkierő Klub alapítói 7 éve alkotnak egy párt. Mosolyka 25 évesen megírta első könyvét a Te döntesz-t, amiből 15.000 -en merítettek erőt. Az élethez való hozzáállását, több mint 100.000 -en követik Facebook oldalán. Férjével, és barátjukkal Vékony Zolival elkészítették motivációs filmjüket. A Mosolyka - Majd helyett MOST filmmel már több, mint 16.000 -en inspirálódtak, hogyan érjék el saját álmaikat, az örömteli életet. Sankó ma Mosolyka legnagyobb lelkesítője.

Tegyél 1 lépést az örömteli életed felé MOST!

Ha velünk tartasz...

Mit kapsz a kihívás során?

Mik a főbb témák?

Hála
Valódi öröm
Elengedés

Igazi miért
Feltöltődés
Adni-kapni

Szándék ereje
Önbizalom
Harmónia

Béke
Boldogság
Mosoly

Tarts velünk, és kerülj közelebb az örömteli életedhez!

Az e-mail tréning díjmentes, és rejtett költségei sincsenek.

Jelentkezz MOST a 21 Nap a Boldogságért tréningre az űrlap kitöltésével, és tarts velünk egy örömtelibb élet felé.

21 nap alatt konkrét példákat, és bevált technikákat kapsz minden nap, amik közül megtalálhatod a számodra legtökéletesebb recept összetevőit a boldog életedhez.

Jelentkezz, és szólj a
barátnődnek is! Együtt mindig könnyebb 🙂

×
×

Cart