Büszke vagyok a feleségemre,
és támogatom az álmaiban is

Fannus, avagy ahogy sokan ismerik Mosolyka szüntelenül szeret adni másoknak.

Olykor egy motiváló történetet, figyelmességet, egy mosolyt, vagy lehetőségeihez mérten anyagi támogatást az álmok megvalósításához, élethelyzetének javításához.

Hozzá hasonlóan számos fantasztikus ember, cég, közösség van itt a Földön, akik hisznek, és tesznek is egy szebb világ megalkotásáért, ahol az adni és kapni áramlással majd helyett MOST szolgáljuk a jó élményekkel teli, egészséges életet.

SZERETNÉNK NEKED IS ADNI EGY KÜLÖNLEGESSÉGET, ELFOGADOD?!

Eddigi tevékenységünkből szemezgetve

MAJD HELYETT MOST

Inspiráló film

2021-ben mutattuk be a 6 éven át készülő filmünket a pillanat értékéről, amihez olyan neves színészek álltak mellénk, mint Udvaros Dorottya, Csuja Imre, Mácsai Pál, Szalai Kriszta, Hais testvérek, vagy Kálloy Molnár Péter. Többen a legjobb magyar filmként emlegetik, ami közösségi közösségi finanszírozásból indult, és főtámogatója a Docler Holding vállalat lett.

“ÉLMÉNY HIDAK”

Élményekkel közelebb egymáshoz

2019-ben nyitott tanárokkal együtt élmények segítségével közelebb hoztuk egymáshoz a Magyar embereket. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával elkészítettük egy oktatási segédanyagot, melyben játékos feladatokkal, élményekkel építettük a hidakat.

TIBETI GYÓGYÍTÓK

Elhoztuk őket Magyarországra

2017-ben alapítványunk meghívására, és szervezésében eljöttek a gyógyítók hazánkba, ahol egy 1.000 fős rendezvény keretén belül átadták tudásukat, és két héten át egyéni konzultációkat is tartottak gyógyulni, fejlődni vágyók számára.

SZEMLÉLETVÁLTÓ

Országos előadássorozat

2016-ban az Emberi Erőforrások Minisztériuma alapítványunknak nyújtott támogatásával lehetőséget biztosított, hogy Mosolyka életszemlélete országosan 22 iskolába több, mint 3000 gyermekhez juthasson el 11-18 éves korosztály számára.

TÁMOGATÓINK EGY RÉSZE

... és kölön köszönet a közel 1.000 magánszemély támogatónknak!

... és kölön köszönet az adójuk 1%-át felajánló Lelkeknek!

0 Millió
Forint felhasznált támogatás
0 éves
Eddigi működés
0
Támogatottak száma
0 Ezer
Forint adó 1% felajánlásból

Van megoldásunk az alultápláltságra!

Segítesz benne?

Az 5 év alatti gyermekek halálozásának csaknem felének (45%-ának) az alultápláltság az oka, azaz évente 3,1 millió gyermek.

Miközben napi 1-3 gramm spirulina 4-6 héten keresztül elegendő lehet a 0 és 5 év közötti gyermekek kezelésére, és az alultápláltság mérséklésére.

A Mosolyka MOST Alapítvány megoldást szeretne nyújtani a magyar gyermekek, és családjaik alultápláltságára Spirulina alga farm létrehozásával, ami számos más országban megoldást is nyújtanak összefogással.

Társadalmi küldetés

Vállaljuk, hogy a megtermelt Spirulina egy részét a rászoruló helyi lakosságnak (alultáplált gyerekek, várandós nők stb.) juttatjuk el, ami egyedülálló lenne Magyarországon.

Gazdasági küldetés

Fenntartható, és gazdaságilag életképes modellek kidolgozása, alkalmazása a megtermelt spirulina egy részének értékesítésével, folyamatos termelésével aminek köszönhetően munkahelyeket is létrehozhatunk. Ahelyett, hogy néhány alkalommal segítünk, mi folyamatosan szeretnénk ennek lehetőségét megteremteni.

Napi 1 kanál spirulina már elegendő az alultápláltság mérséklésére!

Itt a megoldás! Segítesz benne?

Alultápláltság jelentése:

Rossz, vagy nem elegendő táplálkozás.

A WHO számára az alultápláltság főként rossz táplálkozást, azaz bizonyos alapvető tápanyagok, például fehérjék, és vitaminok hiányát, valamint az ezekből adódó fertőzéseket, és rendellenességeket jelenti, ami súlyos betegségeket okoz.

2022-ben az éhezők száma a világban:

0 Millió
és ez folyamatosan emelkedik!

Miért pont a SPIRULINA az
egyik megoldás?

  • Kivételes táplálkozási tulajdonságokkal rendelkező mikroalga.

 

  • Kiváló étrend-kiegészítő, és nagyon hatékony eszköz az alultápláltság megoldására.

 

  • A vitaminokban, vasban, kalciumban, magnéziumban, és esszenciális aminosavakban gazdag spirulina kiemelkedően magas fehérje tartalmáról is ismert.

 

  • Helyben könnyen előállítható, így mindenki számára elérhető, és érdekesebb, mint egy import termék.

 

  • A helyi spirulina termelés munkahelyeket teremt a termelő gazdaságokban, és az elosztó hálózatokban is.

HOGYAN LENNÉL SZÍVESEN RÉSZESE ANNAK, HOGY SEGÍTSÜNK?

MEGYEK ÖNKÉNTESNEK!

SOK KICSI SOKRA MEGY! 1.000 FT TÁMOGATÁST KÜLDÖK

RÉSZESE SZERETNÉK LENNI! 5.000 FT TÁMOGATÁST KÜLDÖK

SEGÍTEK, HOGY SEGÍTHESSETEK! 10.000 FT TÁMOGATÁST KÜLDÖK

LEGYEN TÖBB MOSOLY A CSALÁDOKBAN! 50.000 FT TÁMOGATÁST KÜLDÖK

VÁLLALKOZÓKÉNT, CÉGKÉNT MELLÉTEK ÁLLOK!

Náhány fontos gondolat Mosolykától: